Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home3/seminee/public_html/system/database/mysql.php on line 6
Ceea ce conteaza
Coşul tău este gol!
Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Ceea ce conteaza

 

SIGURANTA MAI INTAI DE TOATE

 

Un cos de fum omologat, construit in locatia perfecta si dimensionat corect inseamna in primul rand siguranta dar si pune in valoare semineul, nerespectarea celor mentionate anterior facand diferenta intre un semineu calduros, care nu degaja fum in interior sau mirosuri neplacute atunci cand nu este folosit si unul lipsit de randament, care va umple casa de fum si mirosuri neplacute.

Materialele folosite trebuie nu doar sa retina caldura pe termen scurt ( ex: vata minerala cu aluminiu, rigips, diverse placi de ciment), e important sa capteze caldura si sa o distribuie unde este necesar fara riscul unui incendiu.

Colaborarea cu montatori profesionisti care va pot oferi garantia lucrarilor efectuate.

PROTEJEAZA MEDIUL INCONJURATOR - FI ECO

Tipul focarului ales face diferenta intre un consum mare de lemne si unul redus, iar fumul gros emanat prin cosul de fum nu inseamna o ardere eficienta ci dimpotriva o pierdere de energie si poluare.

 

FA ALEGEREA CORECTA!

Cu un focar bine construit veti fi incantati sa faceti foc cu fiecare ocazie si nu doar atunci cand este un eveniment. Pe langa faptul ca autonomia mare a focarelor Kretz le recomanda inclusiv ca sursa unica de incalzire, reglajele de aer, curatarea automata a sticlei, admisia de aer extern pentru ardere va vor incanta si mai mult oferindu-va posibilitatea reglarii intensitatii arderii, o sticla mai curata si un aer placut in incapere.

 

Back to Top
// Google Analytics